Vpis spletne strani v imenik

Veseli nas, da ste se odločili za vpis vaše spletne strani v imenik. Spodaj vnesite podatke o vaši spletni strani. Za vpis so potrebni samo nujni podatki za objavo vaše spletne strani, zato so vsa polja obvezna!

Opozorilo - podvojena vsebina in spam

Kopirana in prilepljena vsebina iz vaše spletne strani v imenik kot opis, ni v skladu s smernicami politike spletnih iskalnikov. Takšna vsebina je označena kot zlonamerna - podvojena vsebina ali smetenje iskalnika (spam indexing). Več o tem lahko preberete tukaj: podvojena vsebina - Google.com

V želji zagotavljanja kakovostnih storitev vas naprošamo, da je opis spletne strani unikaten povzetek vsebine strani, ki jo želite predstaviti. Ker so vsi vpisi spletnih strani pregledani iz strani urednika, bo v nasprotnem primeru takšna spletna stran zavrnjena.

Hvala za razumevanje,
Uredništvo ISS

1. Uporabniški podatki
2. Podatki o spletni strani

Ta korak ni nujen za vpis, vendar če želite, da se vaša stran prikazuje med prvimi zadetki in da ima naš žig priporočila, sledite navodilom. Zadeva je preprosta in povsem brezplačna! Vse kar morate storiti je, da kopirate spodnjo povezavo na vašo stran. Sistem bo po končanem vpisu preveril ali je bila povezava za vpisano stran dodana in vas nato aktiviral kot partnerja. Priporočilo bo nato aktivno, dokler bo naša povezava na vaši strani.


Vpis in priporočilo spletne strani

POMEMBNO : Povezavo morate obvezno prilepiti na prvo stran vaše spletne strani (index), v nasprotnem primeru je sistem ne bo našel. Prav tako mora povezava ostati v takšni obliki kot je (nespremenjena). Povezave označene z display:none ali visibility:hidden ne bodo aktivirane

3. Zaključek vpisa
 • Vpis spletne strani bo zavrnjen v primeru, da
  • vsebuje žaljive ali eksplicitne vsebine,
  • vsebuje opis, ki se ne navezuje na vsebino spletne strani,
  • vsebuje nedelujočo povezavo na vašo stran,
  • vpis ne vsebuje angleškega opisa strani,
  • vsebina deluje kot smetenje (spam) imenika.
 • Za resničnost objave in celotno vsebino odgovarja vpisovalec.
 • Z vpisom spletnega mesta, se v celoti strinjate z zgoraj navedenimi splošnimi pogoji vpisa.


Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri