Žirafa za pivo / Beer dispenser

www.zirafazapivo.si/ - vstopna stran

Tip strani: spletna trgovina (ecommerce / webstore)

Povezava / website url: http://www.zirafazapivo.si/

Kategorija: Zabava

Datum vpisa: 26.12.2011

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 762 glasov)

Predstavitev: Za vse ljubitelje piva je žirafa za pivo obvezna oprema. Primerna je za rojstne dni, praznovanja, obletnice, piknike ali druge zabave. Kakovostne in poceni žirafe z pipico za hitro in natančno točenje. Odlično darilo za vse pivce. Le kateri ljubitelj te pijače iz hmelja, si ne bi zaželel mrzlega piva, ki bi ga imel vedno pri sebi. V žirafo lahko stočite kar 3,5 litrov vašega najljubšega piva.

Description: To save you having to set up a bar at your next party, the Gulp Beer Tower Drink Dispenser gives your guests the option of self service! Simply fill up this tall beer tower with 3 litres of your favourite beverage and place it in a convenient location ready for everyone to help themselves to beer on tap! Please do not drink too much. You must to save your health.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Nesramno-poceni.si

Nesramno-poceni.si je najbolj enostaven način, kako dobiti velike popuste ob odkrivanju zanimivih aktivnosti v tvojem mestu. Naše dnevne ponudbe vključujejo bare, restavracije, masaže, spa centre, gledališča, hotele in ogromno drugih, v različnih mes...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri