Wellness / wellness

www.thermana.si/bazeni-wellness - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.thermana.si/bazeni-wellness

Kategorija: Turizem in prosti čas

Datum vpisa: 24.05.2017

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 316 glasov)

Predstavitev: Ali iščete wellness paket, s katerim bi se sprostili po napornem delavniku in si nabrali novih moči? V Thermani smo za vas pripravili wellness pakete za vas ali vašo družino. Odrasli lahko med drugim izbirate med medenim ali pivovskim wellness paketom, otrokom pa je na voljo čokoladna ali športna masaža. Pri nekaterih paketih je vključen tudi obisk savne in vstop v bazene.

Description: Are you looking for a wellness package to relax after a busy workday and gain new strengths? In Thermana we have prepared wellness packages for you and your family. Adults may choose from honey or beer spa package (among others) and for children we have chocolate or sports massage. Some packages also include entrance to sauna and access to the pools.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Visitslovenia.net

Največja ponudba darilnih bonov v Sloveniji. Darilni boni za adrenalinska doživetja, darilni boni za wellness, darilni boni za počitniške pakete, darilni boni za aktivnosti. Svojim prijateljem ali družinskim članom lahko ob rojstnih dnevih, obletnica...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri