Voda mene briga / Interest for water

jablaniskadolina.si - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://jablaniskadolina.si

Kategorija: Znanost

Datum vpisa: 07.07.2011

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 1257 glasov)

Predstavitev: Namen projekta Voda mene briga je ozaveščanje ljudi o pomenu ohranjanja vodnih virov in se izvaja na območju Jablaniške doline, ki leži v občini Litija in Šmartno pri Litiji. V okviru projekta se bodo najprej identificirali in zbrali podatki o vseh vaških vodnjakih na območju Jablaniške doline ter vzeli vzorci vode za analizo. Projekt izvaja Društvo za razvoj podeželja Laz.

Description: The purpose of the project is to divulge the importance of preserving water resources. The implementation area is Jablaniška valley, located in the municipality of Litija and Šmartno in Litiji. In villages Breg and Tenetiše are over one hundred wells that are no longer in use and can play a big role in changing the habits of the population regarding the drinking water. Project is carried by Društvo za razvoj podeželja Laz and it is co-funded by the U.S. Embassy.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Športno društvo Naše Lepo Pohorje

Športno društvo Naše Lepo Pohorje

Želite, da bi se vaš otrok naučil dobro plavat, ali želite da svoje znanje v plavanju še izpopolni? Nudimo začetne plavalne tečaje, nadaljevalne tečaje plavanje in individualne tečaje plavanja. Poleg plavanja nudimo tudi individualne tečaje smučanja,...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri