Trebušček / Pregnancy belly

www.trebuscek.si - vstopna stran

Tip strani: spletna trgovina (ecommerce / webstore)

Povezava / website url: http://www.trebuscek.si

Kategorija: Zdravje, lepota in moda

Datum vpisa: 15.08.2015

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 630 glasov)

Predstavitev: Dobrodošli v naši spletni trgovini, kjer se trudimo bodoče mamice modno obleči. V naši ponudbi boste našli modne in udobne nosečniške majice, tunike ter obleke, ki jih boste lahko nosile med nosečnostjo in tudi prve mesece po nosečnosti. Vsi izdelki v naši ponudbi so izdelani posebej za nosečnice, iz raztegljivih materialov, ki zagotavljajo prilagajanje vsem tipom postave in velikosti trebuščka.

Description: Welcome to our store, where we are trying to fancy dress future mother. In our offer you will find fashionable and comfortable maternity T-shirts, tunics and dresses, you will be wearing during pregnancy and the first months after the pregnancy. All the products are designed specifically for pregnant women from stretchy materials that provide adaptation to all types of statutes and belly size.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

kolobajsek

kolobajsek

Spletna trgovina z rabljeno in novo otroško opremo. Smo komisijska trgovina, sprejemamo otroško opremo in jo preko spleta prodajamo po ugodnih cenah. med novimi izdelki izstopajo lesene igrače Hape, ki so narejene po evropskih in ameriških standardih...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri