Sobno kolo - LiveActive / Indoor bike - LiveActive

www.liveactive.si/fitnes-oprema/sobno-kolo/ - vstopna stran

Tip strani: spletna trgovina (ecommerce / webstore)

Povezava / website url: http://www.liveactive.si/fitnes-oprema/sobno-kolo/

Kategorija: Šport in rekreacija

Datum vpisa: 24.03.2014

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 698 glasov)

Predstavitev: S sobnim kolesom lahko pridobite na kondiciji ter okrepite mišice na nogah. Sobno kolo je tudi idealno za vse, ki imajo probleme s sklepi na kolenih, prav tako pa tudi vsem tistim, ki potrebujejo kondicijo, imajo težave z odvečno težo, bi radi pridobili mišično maso in na splošno vsem tistim, ki se zavedajo, da je rekreacija izredno pomembna za zdrav življenjski slog in dobro počutje.

Description: With indoor bike you can get in a shape and strengthen muscles in the legs. Indoor bike is also ideal for those who have problems with decisions on knees, as well as all for those who need physical condition, have problems with excess weight, you want to gain muscle mass and in general all those who are aware that Recreation extremely important for a healthy lifestyle and well-being.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Fitnes oprema LiveActive

Fitnes oprema LiveActive

Fitnes oprema LiveActive vam priskrbi karkoli si zaželite za trening doma. Od sobnega kolesa, tekalne steze, steperja, eliptikov, masažnih naprav, joge do klasičnih uteži. Vse za fitnes v domačem udobju, kar je v današnjem načinu življenja še toliko ...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri