Ovitek za Huawei P10 / Cover for Huawei P10

www.smartslam.si/huawei/p10 - vstopna stran

Tip strani: spletna trgovina (ecommerce / webstore)

Povezava / website url: http://www.smartslam.si/huawei/p10

Kategorija: Tehnologije

Datum vpisa: 03.08.2017

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 330 glasov)

Predstavitev: Če iščete ovitek za vaš nov telefon Huawei H10, se lahko zgodi, da vam bo, ob pesti ponudbi na internetu, všeč več ovitkov in se na koncu ne boste mogli odločiti za zgolj enega. Naš predlog je, da izberete dva ali tri ovitke, katere potem menjate glede na priložnost in glede na stil oblačenja. Tako je tudi mobilni telefon, oz. njegov ovitek, lahko odličen modni dodatek.

Description: If you are looking for a cover for your new Huawei H10, it may happen that you will like several covers available on the Internet and in the end you will not be able to decide for just one. Our suggestion is to choose two or three covers, which you change according to the opportunity and the style of your clothes. So the cell phone, or its cover, can be a great fashion accessory.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Ovitki za iPhone 6

Če ste lastnik mobilnika iPhone 6 ali iPhone 6s, potem veste, da gre za mobilni telefon višjega cenovnega razreda. Zaradi tega želita, da se vaš mobilnik ne poškoduje, zato so potrebni ovitki za iPhone 6 oziroma 6s, ki ščitijo vaš telefon pred udarci...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri