Lesena okna / Wooden windows

okna-lesena.si/ - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://okna-lesena.si/

Kategorija: Posel in gospodarstvo

Datum vpisa: 08.09.2014

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 742 glasov)

Predstavitev: Izbor lesenih oken in najugodnejših ponudnikov. Prednosti lesenih oken pred PVC okni ter slabosti napram drugim materialom. S katerimi materiali lahko kombiniramo les, da dobimo še trpežnejše in trajnejšo stavbno pohištvo. Zaščita ter dodatki za lesena okna in zvočna izolativnost. Vgradnja, zdrževanje in cene za lesena okna in vrata. Subvencije eko sklada za leseno stavbno pohištvo.

Description: The selection of wooden windows and the best providers. Advantages of wooden windows in front of PVC windows and weaknesses in relation to other materials. What materials can be combined with wood to give even more durable and longer lasting joinery. Protecting and accessories for wooden windows and sound insulation. Installation and prices for wooden windows and doors. Eco Fund subsidies for wooden joinery.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Mizarstvo | Mizar d.o.o. Podjetje za mizarska dela

Smo zasebno podjetje z več kot 20 letno mizarsko tradicijo, ki se ukvarja z izdelavo mizarskih izdelkov po meri za zasebne in poslovne prostore.Z znanjem, pridobljenim v dolgoletnih izkušnjah, s kombinacijo sodobnih tehnoloških postopkov in uporabo n...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri