KUD Cerkno / Cultural Arts Center Cerkno

www.kudcerkno.si - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.kudcerkno.si

Kategorija: Umetnost in kultura

Datum vpisa: 27.10.2010

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 977 glasov)

Predstavitev: KUD Cerkno združuje prek 30 članov. V njegovem delovanju se prepleta več dejavnosti. Vse od gledališča, filma, glasbe, literature in organizacije raznih dogodkov. Zbrali smo se, da bi igrali, da bi počeli neumnosti, in da bi izživeli svojo otroško domišljijo. Bilo je to leta 1998. Skupina mladih nadebudnežev se je zbrala v takrat še stoječi kinodvorani, kakor so jo imenovali, čeprav že dolgo ni več služila svojemu namenu, se pravi gledanju kinopredstav.

Description: KUD Cerkno unites over 30 members. In its operation that combines several activities. Everything from theater, film, music, literature and the organization of various events. Zbrali we have to play to be doing stupid things, and that challenges your children's imagination. This was also in 1998. A group of young enthusiasts had gathered in the then still standing cinema as it was named, though long gone served its purpose, that is watching performances.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Apartma Foni Cerkno

Apartma Foni Cerkno

Ponujamo vam ugoden najem apartmaja, ki se nahaja v Cerknem. Apartma je možno najeti vse dni v letu.Apartma leži na poti proti smučarskemu centru Cerkno, od katerega je oddaljen 8 km oziroma 10 minut vožnje z osebnim avtomobilom. Nahaja se v mirnem o...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri