Kombi prevozi in selitve / Removals selitve.si, we come and perform!

www.selitve.si - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.selitve.si

Kategorija: Podjetja in organizacije

Datum vpisa: 19.07.2011

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 741 glasov)

Predstavitev: Če potrebujete pomoč in razbremenitev pri selitvi, so za vas idealni kombi prevozi in selitve, ki jih bo opravilo zanesljivo in strokovno osebje. Selitveni servis \"SELITVE\" je specializiran za male dostave od vrat do vrat, prevozov in selitev po celotni sloveniji in mednarodnih selitev. Pri vseh selitvah katere izvajamo nudimo tudi izposojo vozil, pripomočkov in opreme za selitve.

Description: If you need help and relief when they move, the ideal combination for you and relocation services, which will carry out a reliable and professional staff. Removals \"migration\" is a specialized retail delivery from door to door shipping and moving across Slovenia and international migration. In all migration which we also perform rental cars, appliances and equipment for removal.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Čiščenje in vzdrževanje ČISTOP

Čiščenje in vzdrževanje ČISTOP

Ukvarjamo se s čiščenjem notranjih in zunanjih površin(poslovnih prostorov, sanovanj)odvozi, selitvami, pleskanjem ter urejanjem okolice ( košnja trave, obrezovanje dreves in grmovnic) Skrbimo tudi za odvoze na deponijo, kurirske in selitvene storit...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri