Izsuševanje vlažnih in poplavljenih prostorov / Dehumidification of water damaged real estate

www.ajda-consulting.si - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.ajda-consulting.si

Kategorija: Posel in gospodarstvo

Datum vpisa: 20.09.2010

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 908 glasov)

Predstavitev: Nudimo storitve saniranja, izsuševanja ter izposoje opreme za izsuševanje objektov po vodni škodi. Kot uradni in pooblaščeni predstavnik podjetja SMS Schaden Management Service iz Avstrije, ki je eno izmed vodilnih podjetij za sanacijo škode povzročene zaradi izlivov in izpustov vode. Vrhunska oprema ter usposobljene ekipe so garant za kakovost opravljenega dela.

Description: Our portfolio consist of drying, dehumidification and renting of the equipment. We are the official and authorised representative of SMS Schaden Management Service Group from Austria. Principal company is one of the leading companies working in the field of dehumidifying and drying various kinds of premises. Our services and products portfolio is wide and can meet any demands of the client.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Izsuševanje in ogrevanje prostorov - EISBAR d.o.o. Kranj

V podjetju Eisbar d.o.o. se ukvarjamo s izsuševanjem estriha in prostorov novogradenj in adaptacij kakor tudi z izsuševanjem prostorov po vodnih škodah (izliv vode, poplave, ...). Poleg tega se ukvarjamo tudi z ogrevanjem novogradenj in adaptacij, vl...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri