http://www.nmc.si / http://www.nmc.si/ENG/index.php

www.nmc.si - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.nmc.si

Kategorija: Podjetja in organizacije

Datum vpisa: 20.06.2013

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 658 glasov)

Predstavitev: V podjetju NMC d.o.o. proizvajamo: avtomatske točilna naprave, prodajne avtomate ter lesnoobdelovane stroje - žage (CNC). Mlekomati, oljemati, vinomati, kisomati, sokomati in ostale točilna naprave so izdelani po naročilu, iz kakovostnih materalov ter so preprosti za uporabo. NMC tehnična trgovina vam nudi vse za strojegradnjo. NMC vodni razrez pa rezanje vseh mogočih materialov in oblik.

Description: In NMC d.o.o (Ltd.) we produce: vending machines, automatic dispensers and quality band saws, wood-processing machines (CNC). Milk vending machine, oil vending machine, wine vending machines and other dispensing devices are custom-made from top quality materials and are easy to use. Technical shop and water jet cutting system also avaliable.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Apartma Albin

Vabljeni v apartma Albin, v dolini Soče! Ponujamo vam ugoden najem apartmaja, ki se nahaja v Bovcu. Apartma je možno najeti vse dni v letu, v sodelovanju s sosednjimi apartmaji lahko prenočimo do 30 oseb! Nahaja se v mirnem okolju v bližini reke Soče...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri