http://www.eli-eli.com / http://www.eli-eli.com

www.eli-eli.com - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.eli-eli.com

Kategorija: Družba

Datum vpisa: 02.12.2014

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 611 glasov)

Predstavitev: To je spletna stran, ki nam kaže pot, luč in cilj. Na spletni strani se nahaja obilo fotografij, besedil, pesmi. Vse to zato, da imamo svoje mesto vsi tisti, ki občasno ali pogosto z veseljem prebiramo Božjo besedo ali besede velikih modrecev. Si vzamemo trenutek časa in ob pogledu na katero izmed fotografij zmolimo molitev ali dve in nadaljujemo delovni dan z občutkom, da smo nekaj storili za sebe in Boga. Spletna stran nikogar ne posiljuje z oglasi ali prepričevanjem -je tu zato da služi nam !

Description: This is a website that shows us the way, the light and the target. On the website there is plenty of photos, texts, songs. All of this is that we have a place all those who occasionally or often gladly we read God's word, or words of great sages. Did you take a moment and looking at any of the photos we pray prayer or two and continue working day with the feeling that we do something for yourself and God. Website nobody rapes by advertising and inducements s here in order to serve us!

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Stare slike ali kako se svet spreminja

Stare slike ali kako se svet spreminja

Objavljamo stare fotografije, jih obdelujemo in komentiramo. Na ta način prikličemo davno pozabljene osebe in dogodke. Fotografije objavljamo z namenom, da bi se ohranili spomini, ki so vezani na vsebino posamezne fotografije. Fotografije obdelamo, d...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri