Društvo za fibromialgijo / Society for fibromyalgia

www.skufmslovenija.org - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.skufmslovenija.org

Kategorija: Družba

Datum vpisa: 29.12.2011

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 808 glasov)

Predstavitev: Spletna stran Društva za fibromialgijo, ki se ukvarja s podporo bolnikom s fibromialgijo in sindromom kronične utrujenosti. V dolgoletnem obdobju delovanja se je Društvo za fibromialgijo izkazalo kot pomemben faktor pri obvladovanju teh bolezni. Društvo sodeluje s strokovnjaki, pripravlja predavanja, delavnice in družabne dogodke, nudi pomoč svojcem.

Description: Website of the Society for fibromyalgia, which deals with the support of patients with fibromyalgia and chronic fatigue syndrome. The year-long period of operation of the Association for fibromyalgia emerged as an important factor in controlling these diseases. The Society cooperates with experts, preparing lectures, workshops and social events, provides support for their relatives.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Fibromialgija

Fibromialgija

Fibromialgija nastopi zaradi stresa, utrujenosti ali depresije in povzroči bolečine po celem telesu in zbadanje v mišicah. Strokovnjaki so se dolgo časa trudili, da so našli pravi način, kako se te bolečine vsaj omilijo ali odpravijo, po zadnjih razi...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri