Coris zavarovanje tujina / Coris insurance abroad

www.coris.si/ - vstopna stran

Tip strani: spletna stran (webpage / homepage)

Povezava / website url: http://www.coris.si/

Kategorija: Turizem in prosti čas

Datum vpisa: 03.08.2018

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 761 glasov)

Predstavitev: Ste ravno odpravljate na dopust v tujino, pa še nimate urejenega zdravstvenega zavarovanja? Potem je najbolje, da to uredite čim prej. Cena za zavarovanje tujina ni tako velik strošek, v primerjavi s stroški zdravljenja v primeru nezgode ali nesreče. Zato je smiselno, da takoj pokličete na Coris ali obiščete njihovo spletno stran, da boste potem lahko brez skrbi uživali v vaših počitnicah.

Description: Are you just going to go on vacation abroad, but you have not regulated health insurance yet? Then it's best to sort it out as soon as possible. The cost of insurance for the rest of the world is not such a big cost, as compared to the cost of treatment in the event of an accident. So it makes sense to immediately call Coris or visit their website so that you will be able to enjoy your vacations without any worries.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

http://varcuj24.si/

http://varcuj24.si/

Varčuj24 omogoča spletno primerjavo zavarovalniških, bančnih produktov in ponudnikov elektrike na teh zelo nepreglednih trgi. Objektivno primerjamo različne produkte in prikazujemo primerjavo najpomembnejših kriterijev. Varčuj24 omogoča boljše in laž...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri