Avtoforum.net / Avtoforum.net

www.avtoforum.net - vstopna stran

Tip strani: forum

Povezava / website url: http://www.avtoforum.net

Kategorija: Novice in mediji

Datum vpisa: 29.08.2013

Vaša ocena spletne strani?

Povprečna ocena : 3 (od 635 glasov)

Predstavitev: Avtoforum.net je namenjen vsem, ki jih zanima oziroma so ljubitelji avtomobilizma, privrženci kakšne posebne avtomobilistične znamke ali pa jih avti samo bežno zanimajo. Na strani najdete forum, kjer si lahko obiskovalci med seboj izmenjujejo mnenja in izkušnje, pomagajo pri morebitnih težavah ter sodelujejo v zanimivih debatah. Na naslovni strani pa najdete novice iz sveta avtomobilizma.

Description: Avtoforum.net je namenjen vsem, ki jih zanima oziroma so ljubitelji avtomobilizma, privrženci kakšne posebne avtomobilistične znamke ali pa jih avti samo bežno zanimajo. Na strani najdete forum, kjer si lahko obiskovalci med seboj izmenjujejo mnenja in izkušnje, pomagajo pri morebitnih težavah ter sodelujejo v zanimivih debatah. Na naslovni strani pa najdete novice iz sveta avtomobilizma.

Značke / Tags:

Sorodne spletne strani

Avtomobili Hyundai

Avtomobili Hyundai so iz leta v leto boljši in vedno lažje konkurirajo evropskim avtomobilom. Če se spomnite začetkov Hyundai avtomobilov, ko so prvič prišli na evropska tla, so bili te avtomobili bistveno slabši od evropskih vozil, kar pa dandanes n...

Preberite več »
Zbirka slovenskih spletnih strani - vpišite tudi vašo!
Priporoči imenik prijatelju
Zapri